parallax background

O NAS

PREDSTAVITEV ŠPORTNO REKREACIJSKEGA CENTRA 

 

ŠRC “RA-TA-TA…” d.o.o. in Strelsko društvo FENIX se nahajata na naslovu Ulica heroja Šaranoviča 36, Maribor. V ponudbi se nahajajo različne zabavne igre in eno najmodernejših civilnih strelišč v tem delu Evrope.

Za zaključene skupine

ponujamo različne pakete storitev:

Vse aktivnosti bazirajo na druženju in sprostitvi. Paketi so primerni in priporočljivi za:

  • team buildinge,
  • aktivne rojstnodnevne zabave,
  • otroške zabave,
  • zaključene družbe,
  • šolske športne dneve,
  • dekliščine fantovščine,
  • zdravo zabavo za vsakogar,…

LASERMAXX

Lasermaxx je najsodobnejša igra, ki jo lahko igra do enajst igralcev, razdeljenih v največ šest ekip

Vsak igralec nosi poseben jopič, opremljen z elektronskimi senzorji, ki zaznajo, ali ga je zadel laserski žarek nasprotnika, in lasersko puško, s katero se “bori” v za to posebej pripravljeni 300 m2 veliki areni. Ekipe se ločijo po barvi, v katero so obarvane lučke na jopiču in puški. Igra se dogaja v temnem in zamegljenem prostoru, kjer so postavljene ovire in skrivališča, ter traja 12 minut. Po končani igri dobi vsak igralec svoj računalniški izpis rezultatov, kjer so zapisane točke posameznika, kolikokrat je bil “ustreljen”, koliko nasprotnikov je “ustrelil”,…

BUMPER BALL

Zabavna igra z ogromnimi napihljivimi žogami

Bumper ball je zabavna igra z ogromnimi napihljivimi žogami, namenjena otrokom, mladini in starejšim.

XXL namizni nogomet

Je različica ročnega nogometa, z bistveno razliko, saj namesto figur igrajo igro živi igralci

Nogomet igrata dve ekipi, vsaka maksimalno z šestimi igralci. Igralci so omejeni pri gibanju in razpolaganju s prostorom, oz. pripeti v polju, saj je vsak igralec “privezan” na palico in se lahko premika le desno in levo.

Ena najpogostejših napačnih predstav o Strelskem društvu FENIX je, da je streljanje omogočeno izključno članom in da je to zelo drago. Dobra novica je, da to ni res. Člani imajo sicer veliko ugodnosti in privilegijev, vendar članstvo ni nujno oz. smo odprti tudi za širšo javnost.

Na civilnem strelišču lahko izvaja streljanje posameznik ki ima orožni list ali dovoljenje za posest orožja, osebe brez orožne listine in orožja pa lahko izvajajo streljanje izključno pod nadzorom upravljalca strelišča ali pooblaščene osebe strelišča.

Na podlagi pooblastila Ministrstva za notranje zadeve izvajamo tudi usposabljanja in preizkuse znanja o varnem ravnanju z orožjem, ki je pogoj za pridobitev orožne listine.